KIDS Multivitamine Spray - 12 ingrediënten - Geweldig effect!

Multivitamine Spray

De dagelijkse basis met gebufferde Vitamine C & Xylitol voor de allerkleinsten.

Vitaalia Kids Multivitamine Spray biedt het volledige spectrum aan B-vitamines, evenals gebufferde (zuurvrije) vitamine C, vitamine A, E, D3 en foliumzuur.

 12,99

KIDS Essentiële collectie No. K20
e 25 ml
VT-K20-P016-25
Categories: , , ,

Beschrijving

KIDS Multivitamine Spray – 12 ingrediënten – Geweldig effect!

Deze geliefde KIDS Multivitamine Spray voor kinderen bevat een mengsel van 12 zorgvuldig geselecteerde vitamines met een heerlijke sinaasappelsmaak. Oraal gebruik maakt de vitamine-inname gemakkelijker en de kinderen vinden het bovenop nog leuk. Daarnaast zorgt de opname van de vitaminen via het mondslijmvlies voor een betere en snellere opname.  

Soms kunnen vitaminen als aanvulling op de dagelijkse voeding onmisbaar zijn vookinderen. Ofwel als ze niet genoeg vitamines uit de voeding halen (bijv. kinderen die niet graag groenten of variatie eten) ofwel tijdens een acute infectie of een langdurige ziekte. 

Alle vitamines spelen een belangrijke rol in het lichaam en tekorten kunnen tot verschillende problemen leiden. We moeten ons hiervan bewust zijn terwijl we voor onze geliefden zorgen. 

Wij van Vitaalia bieden een mix van vitamine A, C, E, D, B-complex en foliumzuur aan, die zo belangrijk zijn voor een gezonde groei. Vitaalia Multivitamine “Kids” bevat ook gezonde, natuurlijke berkensuiker (xylitol) als zoetstof.  

Xylitol biedt door zijn antibacteriële eigenschappen de cariës-bevorderende bacteriën geen kans om door het tandglazuur te dringen en kan daardoor een nuttige bijdrage leveren aan de tandheelkundige zorg. 

Gezondheidsclaims

Volgend een fragment uit de vele gezondheidsclaims die de “Europese Commissie” tot dusver heeft goedgekeurd:

B-Vitaminen “Zenuwvitamines”- ondersteunen de psyche en het zenuwstelsel, normaliseren de energie en stofwisseling, verbeteren mentale prestaties, helpen celdeling en de vorming van rode bloedcellen, antioxidanten, optimaliseren het immuunsysteem, leveren vitaliteit en nog veel meer.

Foliumzuur Belangrijk voor het immuunsysteem, normale bloedvorming, celdeling en het instandhouding van normale mentale functies.

Vitamine A Voor het behoud van normale huid en normaal gezichtsvermogen, voor ijzermetabolisme en celvorming, ondersteunt het immuunsysteem.

Vitamine C Ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij tot een normale collageenvorming, beschermt cellen tegen oxidatieve stress, verhoogt de ijzeropname, draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en de psyche, belangrijk voor bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tanden en tandvlees. En nog veel meer…

Vitamine D Belangrijk voor het immuunsysteem, voor het behoud van normale botten, spieren en tanden, reguleert de calcium- en fosforbalans, draagt bij tot een gezonde celdeling.

Vitamine E Beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten
Ingrediënten 2 Sprays (0,4 ml) NRV% *
Vitamine B1 (thiamine hydrochloride) 0,5 mg 45 %
Vitamine B2 (natrium riboflavine 5′-fosfaten) 0,2 mg 15 %
Vitamine B3 (nicotinamide) 2,4 mg 15 %
Vitamine B5 (calcium D-pantothenaat) 2 mg 33 %
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloriden) 0,5 mg 36 %
Biotine (D-biotine) 15 μg 30 %
Folic acid (pteroylmonoglutaminezuur) 150 μg 75 %
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1 μg 40%
Vitamine A (retynil acetaat) 200 μg 25%
Vitamine C, gebufferd (natrium L-ascorbaat) 12 mg 15%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 10 μg 200%
Vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat) 1,8 mg 15%

Overige Ingrediënten: Water, xylitol (30 %), geconcentreerd sinaasappelsap (8 %), sinaasappelsmaak, kaliumsorbaat, xanthaangom.

*Nutriëntenreferentiewaarden (referentiehoeveelheden) overeenkomstig Verordening (EU) nr. 1169/2011

Dosering

Aanbevolen dosering:

Goed schudden voor gebruik.

Kinderen van 3 tot 6 jaar: 2 pufjes (0,4 ml)

Kinderen vanaf 7 jaar: 4 pufjes per dag (0,8 ml)

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar

!! Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. !!

Opmerkingen: Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Bewaaradvies: Droog, donker en niet boven de 25° Celsius bewaren. Gebruik binnen 3 maanden na opening.

Vrij van

Dierlijke producten (bv. melk, gelatine, eieren), kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid, suiker, gist, lactose, soja, noten, gluten, alcohol.

Al onze producten zijn GMO-vrij!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.