Sleep Deep Spray - Met Xylitol - Geweldige Kwaliteit!

sleep deep

Natural herbal extracts for deep relaxation. A good night’s sleep ensures a relaxed day!

Slechts 1 verstuiving is voldoende Met xylitol in plaats van suiker 100 % Veganistisch Voldoende voor 125 dagen. Innovatieve spray in een klein flesje.

 12,99

Essential Collection Nr. 101
e 25 ml
VT-101-P017-25
Categories: , ,

Beschrijving

Sleep Deep Spray – Met Xylitol – Geweldige Kwaliteit

Waarom Sleep Deep? Als een goede nachtrust ontbreekt, zult u zich overdag niet vitaal en productief voelen en zal uw concentratievermogen aanzienlijk afnemen.  

Slapeloosheid en ‘s nachts wakker worden zijn niet ongewoon en velen hebben er last van; vooral ouderen en de ploegenarbeiders. Frequente flyers worstelen vaak met de effecten van jetlag en zoeken naar harmonisatie van hun slaap-waakritme. 

Om deze reden hebben wij van Vitaalia deze uitstekende Sleep Deep Spray ontwikkeld:  

Een innovatieve spray die het normale slaappatroon ondersteunt en reguleertDe spray bevat melatonine en een combinatie van natuurlijke citroenmelisse en passiebloemextract, die bevorderlijk zijn voor zachte ontspanning.   

De meeste producten voor ontspanning en slaapproblemen op de markt zijn in de vorm van capsules en tabletten. Maar wij van Vitaalia gingen een stap verder en ontwikkelden een product in de vorm van een orale sprayomdat de werkzame stoffen sneller door het mondslijmvlies worden opgenomen. Ook kan de fles gemakkelijk in de buurt van de slaapplaats worden opgeborgen, omdat er geen water nodig is voor de inname.

Bovendien bevat het in plaats van suiker of andere schadelijke zoetstoffen natuurlijke berkensuiker (xylitol), die bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen, waardoor cariës geen kans krijgt.

Gezondheidsclaims

Omdat er geen water nodig is om in te nemen, kan de flacon heel handig op de slaapplaats worden bewaard en is hij klaar voor gebruik wanneer dat nodig is. In plaats van suiker, dat ‘s nachts het gebit zou kunnen beschadigen, bevat de spray natuurlijke berkensuiker (xylitol).

Dit heeft antibacteriële eigenschappen en cariës krijgt geen kans.

Ingrediënten
Actieve ingrediënten 1 Spray NRV% *
Melatonin 1 mg ***
Passiebloem-extract 11,5 mg ***
Citroenmelisse-extract 10 mg ***

Andere ingrediënten: Water, xylitol (25 %), zwarte bessen smaakstof, xanthaan gom, natriumbenzoaat.

*Nutrient reference values (reference quantities) according to Regulation (EU) No. 1169/2011.

***No nutrition reference values known.

Dosering

Usage:

  • Goed schudden voor gebruik.
  • Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar: 1 verstuiving per dag dicht bij het slapengaan.
  • Om jetlag te harmoniseren: Op de 1e reisdag en de eerste dagen op de plaats van bestemming telkens 2 verstuivingen kort voor het slapen gaan. Bij terugkeer nog enkele dagen doorgaan met 1 spray voor het slapen gaan.
  • Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Veiligheid:

  • Melatonine veroorzaakt slaperigheid, daarom alleen voor het slapen gaan innemen.
  • Niet autorijden of machines bedienen na inname. Niet innemen voor een operatie.
  • Raadpleeg uw arts voor inname als u tot de volgende groepen mensen behoort: Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven; personen die kalmerende middelen, antidepressiva of andere medicijnen gebruiken; (chronisch) zieke personen.

Voorzichtig: De aanbevolen doses niet overschrijden, tenzij op advies van een arts of geneeskundige. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, tenzij op advies van uw arts of therapeut. Raadpleeg altijd uw arts voordat u voedingssupplementen inneemt, vooral als u medicijnen gebruikt of een bestaande medische aandoening heeft.

Bewaren: Bewaren op een droge, donkere plaats bij een temperatuur van niet meer dan 25° Celsius. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Na opening binnen 3 maanden gebruiken.

Vrij van

Zuivel, Gelatine, Eieren, Gluten, Alcohol, Kleurstoffen, Schadelijke zoetstoffen, Gist, Lactose, Soja, Noten, Sesamzaad.

Al onze producten zijn GMO vrij!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.