Disclaimer

Vitaalia producten

Vitaalia producten worden zorgvuldig in Europa geproduceerd. Wij wijzen er op dat het gebruik van onze producten op uw eigen risico is. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor voedingssupplementen niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Sluit de verpakking van het product altijd zorgvuldig na gebruik.

Informatie op onze website

Deze website bevat gedetailleerde informatie over voedingssupplementen, alsook gerelateerde studies en bronnen wereldwijd. Vitaalia heeft deze informatie met grote zorgvuldigheid en naar beste weten samengesteld. Aan de inhoud van deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Vitaalia en haar redactie zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste informatie of voor andere onvolkomenheden. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld ter informatie. Het is geen vervanging voor het advies van een arts of specialist. De teksten zijn niet bedoeld als diagnose van gezondheidsproblemen of als vervanging voor het voorschrijven van medicijnen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Af en toe bevat onze website verwijzingen naar externe websites van derden (links), via welke onze eigen website wordt verlaten. Vitaalia heeft geen invloed op hun inhoud en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites, aangezien deze buiten ons verantwoordelijkheidsgebied liggen. Voor de inhoud van de gelinkte sites is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de sites verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het ogenblik van het linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.

 

Auteursrecht

De door Vitaalia (als exploitant van de site) gecreëerde inhoud op deze pagina’s is onderworpen aan internationale auteursrechtwetten. De website mag niet worden gewijzigd, gekopieerd, heruitgegeven, verzonden, verspreid, gedistribueerd of verkocht zonder toestemming van Vitaalia. Duplicatie, verwerking, distributie, of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten de reikwijdte van de auteurswet vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van Vitaalia. Downloads en kopieën van deze site zijn uitsluitend toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik met strikte inachtneming van de auteursrechten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.