Over ons

Uw gezondheid is ons belangrijkste doel.

Veel mensen zeggen vandaag: “we eten heel gezond maar we voelen steeds meer stress, verlies van energie, hoofdpijn en komen meer aan”. Een dieet en detoxen helpt niet, hoe kunnen voedingssupplementen dan helpen?

Als je ziektes wilt bestrijden en een maximale levensduur wilt bereiken, kun je dat niet met een dieet alleen doen. Je hebt de extra voedingsboost nodig die alleen supplementen kunnen geven.

Een gezonde, evenwichtige voeding voorziet het lichaam van voldoende voedingsstoffen om routinetaken uit te voeren. Supplementen zoals vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren, fytochemicaliën en meer verrijken het interne milieu van het lichaam om de celbescherming, het herstel en de regeneratie te versterken en het Vernieuwingsproces te ondersteunen.

Onze waarden

Beste kwaliteit, natuurlijke ingrediënten, geproduceerd in Europa!

01.

Onze
Rusteloos Onderzoek

Vitaalia is voortdurend op zoek naar nieuwe actieve ingrediënten en volgt wereldwijd de laatste onderzoeksresultaten in de complementaire geneeskunde om klanten te helpen bij het aanpakken van de toename van hun gezondheidsproblemen.

03.

Het
leven optimaliseren

Wij denken dat mensen aan dit leven moeten deelnemen als één lichaam, waarin organen elkaar helpen om te slagen. Daarom hebben onze supplementen tot doel uw en ons leven te optimaliseren om die positieve energie te zijn die de wereld tot een betere plaats om te leven maakt.

02.

Onze
Holistische Visie

Wij beschouwen ziekten en lichamelijke zwakheden niet als een enkel symptoom, maar bekijken de mens en de omgeving om hem/haar heen als een geheel. Wij zijn ook liefhebbers van groene energie en klimaatbescherming.

04.

Uw
Tevredenheid

We zijn er zeker van dat we erin zullen slagen om onze gedachten en werk om te zetten in een groot resultaat van het verstrekken van u de beste kwaliteit supplementen, We hopen om u daar te krijgen waar je jezelf gezond en gelukkig, dan weten we dat we hopelijk uw volledige tevredenheid bereikt.

Probeer het nu

The "ESSENTIAL COLLECTION"

vitaalia-k12-vegan-vitamin-c-poeder-nl
multivitamine-super-krukuma

Hoogwaardige producten

Optimale zorg voor ons lichaam begint met een bewuste levensstijl en een gezond dieet. Voedingssupplementen zijn inmiddels een essentieel onderdeel van de hedendaagse voeding, , aangezien onze dagelijkse inname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen meestal te laag is. We zijn verheugd u kennis te laten maken met onze “Essential Collection” om u te voorzien van de actieve basis ingrediënten die essentieel zijn voor het leven. 

Van A-Z multivitamine tot magnesium, vitamine C, D of zink en nog veel meer. Omdat een gezond welzijn de stabiele basis is in het dagelijks leven en ons absolute doel.In de loop van de tijd zullen we onze collecties uitbreiden met producten voor speciale doeleinden (b.v. anti-stress, concentratie + of cholesterolcheck). Wij zullen ook de reeks KIDS omvangrijk uitbreiden.Het is dus zeker de moeite waard om af en toe eens bij Vitaalia te gaan kijken!

Goed om te weten.

Waarom onze producten?

0
Efficiënte Premium Kwaliteit

Op basis van onze jarenlange persoonlijke ervaring kiezen wij onze ingrediënten zeer zorgvuldig uit om u het hoogste nutritionele voordeel voor uw lichaam en ziel te leveren, zodat u zich vitaal, ontspannen en energiek voelt.

0
Veganistisch of vegetarisch

Wij garanderen altijd dat onze producten veganistisch of minimaal vegetarisch zijn, gmo-vrij en geen conserveringsmiddelen bevatten.

0
Made in Europe

De verbintenis om “Europees” te produceren geeft ons een veel beter inzicht in de kwaliteit van onze grondstoffen. Daarom worden niet alleen onze natuurlijke ingrediënten, maar zelfs onze flessen en alles wat we gebruiken en verkopen, in Europa geproduceerd.

0
Wij denken dat Global

Wij denken aan de diversiteit van onze klanten die ons vertrouwen om aan hun verwachtingen en hun persoonlijke eisen te voldoen alsof we in hun eigen .

Samenwerken

Klaar om met ons
samen te werken?

Onze Story

De
Vitaalia Vrouw
en haar
toegewijde Team

De Vitaalia Vrouw

Ongeveer 28 jaar geleden stond ik machteloos bij het vinden van de juiste behandeling voor een familielid dat leed aan een zeldzame ziekte. De urgentie van het moment was de vonk om in de enorme wereld van de geneeskunde en haar behandelingsmethoden te duiken en mijn passie om anderen te helpen te vervullen.

In de daaropvolgende jaren reisde ik actief naar verschillende landen om te leren van deskundigen die artsen, homeopaten, alternatieve behandelaars en laboratoriumwetenschappers ontmoetten, om te studeren, meer ervaring op te doen en uit te wisselen over de verschillende behandelingsmethoden en vormen van alternatieve en holistische geneeskunde.

Na het opdoen van uitgebreide ervaring en het behalen van diverse diploma’s als therapeut voor homeopathie, Bachbloemen, Schusslerzouten, aroma- en frequentietherapieën, het behalen van het Duitse staatsexamen voor Heilpraktiker vervolgde ik mijn weg door onderzoek te doen naar de geavanceerde methoden van orthomoleculaire geneeskunde en hoe deze essentiële behandelingen voor ons lichaam en onze ziel kunnen worden toegepast.

Na de oproep van vele artsen en mensen die ik de laatste 22 jaar met succes heb behandeld, besloot ik mijn leidinggevende positie in een wereldwijd medisch bedrijf op te geven en mij te wijden aan mijn motivatie: Mensen helpen met zachte en waardige geneesmethoden.

Vitaalia is geboren uit deze passie om eenvoudige geneeswijzen te verbeteren en voedingssupplementen te ontwikkelen met de beste kennis en de hoogste kwaliteit van voedingsingrediënten.

Daarom is Vitaalia’s toewijding om constant onze kennis te verbeteren op basis van het laatste moderne onderzoek om regelmatig de bestaande portfolio uit te breiden en te verbeteren als onze topprioriteit.

Ons team

Wij zijn er trots op om te kunnen zeggen dat Vitaalia zonder uitzondering ambitieuze liefhebbers van de alternatieve geneeswijzen in het team heeft!

Te beginnen met de basis van de webshop met onze IT-specialisten, grafische ontwerpers, copywriters en marketing experts. Verder met onze hardwerkende medewerkers van de verzendafdeling, die dagelijks met veel zorg de bestelde producten op weg sturen.

Wij worden verrijkt door onze klantendienst, die altijd klaar staat om te luisteren. Het hart van Vitaalia wordt gevormd door de oprichtster en haar adviesteam van klassieke en holistische artsen en apothekers.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.