Lactobacillus Acidophilus Probio - 150 Micro Tabletten - Natuurlijk en Vegan -

Lactobacillus Acidophilus

Zo veelzijdig - Meer dan slechts "de beste vriend van de darm"

500 miljoen actieve eenheden Lactobacillus Acidophilus per tablet. Slechts 2 tabletten per dag zijn voldoende. 100% Vegan

 14,99

Essential Collection Nr. 50
150 Microtabletten
VT-050-P014-150
Categories: ,

Beschrijving

Lactobacillus Acidophilus Probio – Zo veelzijdig – niet alleen voor de darm…

Lactobacillus Acidophilus Probio – Als er een overmaat aan “slechte” bacteriën in ons lichaam is, voelen we ons ongezonder en krijgen we talloze ongewenste klachten. Dit verzwakt ook het immuunsysteem en het opbouwen ervan is dringend noodzakelijk. 

Naast de algemeen bekende vitaminen voor de opbouw van het immuunsysteem (vitamine C, vitamine D etc.) vraagt de darmflora evenals om aandacht, maar wordt helaas al te vaak vergeten. De darm speelt een centrale rol in het afweersysteem!

Duwtje in de rug voor onze gezondheid 

Door goede bacteriën op te nemen kan de darmflora worden geoptimaliseerd en weer “opgebouwd”. Deze zijn overvloedig aanwezig in verschillende voedingsmiddelen, zoals in gefermenteerde producten als zuurkool, kefir of Japanse Miso. Maar echter is deze hoeveelheid meestal onvoldoende. Suppletie is dan vooral wenselijk in stressvolle tijden, in het koude seizoen of tijdens het gebruik van antibiotica. Deze darmbacteriën zijn ook een belangrijk onderdeel bij een weldadige darmsanering. 

Probiotica preparaten bevatten grote hoeveelheden van bepaalde melkzuurbacteriën die het maagzuur kunnen overleven en zo rechtstreeks de darmen kunnen bereiken. Hier helpen zij onvermoeibaar bij de opbouw van een gezonde darmflora en zo het algemeen welbevinden weer in evenwicht te brengen; en dat zonder bijwerkingen. Positieve ervaringen leveren talloze bewijzen dat aan dit onderwerp beslist meer aandacht moet worden besteed.

Natural Bacterium

Vitaalia Acidophilus is hoog gedoseerd en bevat 500 miljoen actieve eenheden per tablet. Lactobacillus Acidophilus is een bacterie die van nature voorkomt in de maag en de darmen. Deze bacteriën zijn verantwoordelijk voor de omzetting van suiker in melkzuur (darmen en mond) door middel van fermentatie.

Gezondheidsclaims

Natuurlijk en vegaan Vitaalia’s Acidophilus tabletten zijn vegan, hoog gedoseerd en bevatten 500 miljoen actieve eenheden per tablet.

Lactobacillus Acidophilus is een “goede” bacterie die van nature voorkomt in de maag en de darmen. Deze bacteriën zijn verantwoordelijk voor de omzetting van suiker in melkzuur (darmen en mond) door middel van fermentatie. Daarom ook uitstekend geschikt voor mensen met prikkelbare darmproblemen.

Ingrediënten
Ingrediënten 1 Tablet NRV% *
Lactobacillus Acidophilus 500 miljoenen CFU ***

Overige Ingrediënten: Dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat

*Nutriëntenreferentiewaarden (referentiehoeveelheden) overeenkomstig Verordening (EU) nr. 1169/2011

***Geen voedingsreferentiewaarden bekend

Dosering

Aanbevolen dosering: Volwassenen: 2 tabletten dagelijks met water of sap innemen, bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Opmerkingen: Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Bewaaradvies: Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Vrij van

Dierlijke producten (bv. melk, gelatine, eieren), conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstoffen, suiker, gist, lactose, soja, noten.

Al onze producten zijn GMO-vrij!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.