Omega 3 Capsules 1.000 mg - Hoge biologische beschikbaarheid in TG (Triglyceriden) kwaliteit

omega 3

De kracht van vis in beste "TG" kwaliteit met 18/12 EPA/DHA.

Vitaalia Omega 3 capsules bevatten de hoogwaardige triglyceridenvorm (TG) van visolie, die overeenkomt met de natuur en daardoor 70% meer

 15,99

Essential Collection Nr. 60
60 Capsules
VT-060-P012-60
Categories: ,

Beschrijving

Omega 3 – The power of fish!

Mensen zijn niet in staat om deze essentiële omega 3-vetzuren zelf aan te maken en zijn daarom afhankelijk van een inname. In theorie betekent dit dat we vette vis in ons dagelijks dieet zouden moeten opnemen. De gemiddelde Europeaan, die niet regelmatig van de typische mediterrane keuken geniet, heeft echter veel te weinig visproducten op zijn bord. 

Maar waarom zouden we speciale aandacht besteden aan deze specifieke vetzuren? 

Denken we bijvoorbeeld dat ongedefinieerde ontstekingen in het lichaam, oogproblemen, vermoeidheid of stemmingswisselingen te wijten zijn aan een gebrek aan precies deze vetten?  

Vooral in tijden van stress, pijn, ouderdomsverschijnselen of bepaalde ziekten en verkeerde/ slechte voeding wordt suppletie sterk aanbevolen. 

Veel fabrikanten produceren alleen de kunstmatige ethylester (EE) uit de visoliën, omdat dit aanzienlijk goedkoper is. Het bestaat uit slechts één vetzuur dat is gebonden aan een ethanolmolecuul en komt van nature niet voor in deze vorm. Het is voor ons lichaam moeilijk om deze vorm van vet op te nemen.  

Triglyceriden (“TG”) daarentegen bestaan uit drie vetzuurketens, zoals die ook in de natuur voorkomen. Dit resulteert uiteraard in een hoge biologische beschikbaarheid. Volgens een studie is deze biologische beschikbaarheid tot 70% hoger dan die van de gewone “EE”-vorm. Uit een andere studie is ook gebleken dat de “TG”-vorm aan beduidend minder oxidatieprocessen onderhevig is dan de “EE”-vorm.

Omdat er deze doorslaggevende kwalitatieve verschillen zijn in de verwerking van visolie, bieden wij van Vitaalia een van de beste vormen van Omega 3 aan.

Gezondheidsclaims

Met een dagelijkse minimale dosis van 250 mg EPA en DHA heeft de “Europese Commissie” volgende gezondheidsclaims tot dusver goedgekeurd:

  • draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen
  • draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie
  • draagt bij tot de normale werking van het hart
  • draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed
Ingrediënten
Ingrediënten 1 Softgel-Capsule NRV% *
Omega 3 Vis Olie “TG” 1.000 mg ***
Gewonnen uit sardientjes en ansjovis  
Bevat: Omega 3 vetzuren
350 mg ***
Met EPA
180mg ***
Met DHA
120mg ***


Overige Ingrediënten:
Capsule (rundergelatine, glycerine, gezuiverd water), mix tocoferolen

 

*Nutriëntenreferentiewaarden (referentiehoeveelheden) overeenkomstig Verordening (EU) nr. 1169/2011

***Nutriëntenreferentiewaarden (referentiehoeveelheden) overeenkomstig Verordening (EU) nr. 1169/2011

Dosering

Aanbevolen dosering: Volwassenen: 1-2 softgel-capsules dagelijks met water of sap innemen.

Opmerkingen: Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Bewaaradvies: Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Vrij van

Conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstoffen, suiker, eieren, gist, lactose, soja, noten

Al onze producten zijn GMO-vrij!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.