Magnesium Vlokken - Original Zechstein Inside - 1 kg

magnesium-vlokken-1kg

Het Power-Relax-Mineraal

Beste kwaliteit Zechstein Magnesium Vlokken. Geschikt voor voetenbad, vol bad en warme kompressen.

 12,99

Essential Collection Nr. 44
e 1 kg
VT-044-P019-1000
Categories: , ,

Beschrijving

Magnesium – Het power-relax-mineraal

Tegenwoordig kampt een groot deel van de bevolking met de symptomen van een magnesiumtekort, aangezien veel geestelijke en lichamelijke kwalen duidelijk terug te voeren zijn op een tekort aan deze voedingsstof.

Meer dan ooit speelt dit mineraal een bijzonder belangrijke rol; het is een effectief tegengif tegen stress en het krachtigste ontspanningsmineraal dat er is!

Echt magnesium?
Tegen stress, voor ontspanning, geeft zachte kracht & balans, goed voor het zenuwstelsel, voor ontspanning, tegen vermoeidheid & uitputting, tegen vermoeidheid, helpt bij burn-out, voor spieren, sterke botten & pezen, voor gewrichten, sterke tanden, gezond tandvlees, ondersteunt het stofwisselingssysteem en de energiebalans, brengt de elektrolytenbalans in balans en nog veel meer…….

Naar schatting zijn er meer dan 3.500 medische indicaties gerelateerd aan magnesiumtekort!

Transdermale toepassing via de huid is een nog deels onbekende vorm van magnesiumvoorziening van het lichaam. Studies van over de hele wereld bewijzen duidelijk de buitengewone doeltreffendheid van deze transdermale vorm van toepassing.

De eerste studies werden al in 2005 gepubliceerd, nadat de Amerikaanse arts Norman Shealy zes jaar onderzoek had gedaan naar verschillende transdermale doseringsvormen van magnesium.

Door het intra-cellulaire magnesiumgehalte te bepalen, kon hij aantonen dat met transdermale toepassing (via de huid) een magnesiumtekort binnen zeer korte tijd kan worden opgeheven, namelijk binnen 4 – 6 weken!
Vergelijkbare resultaten konden alleen worden bereikt met intra-veneuze magnesiumtherapie (via infusies) in 2 weken of met orale magnesiumvervanging (via capsules) pas na 6 – 12 maanden!
(Bron: Shealy C.N.: Transdermal Absorption of Magnesium. Southern Medical Association 2005, S18)

Bij Vitaalia bieden wij u de allerbeste kwaliteit. Wij betrekken onze transdermale magnesiumproducten (Vlokken, Olie en Gel) uit de opgedroogde Zee van Zechstein, omdat de sedimenten daarvan de zuiverste en kwalitatief beste bron van natuurlijk magnesiumchloride ter wereld vormen.

Magnesium Flakes

Zechstein Inside komt duidelijk als beste uit de bus in vergelijking met kunstmatig verkregen magnesiumchloride of magnesium uit de Dode Zee en het Himalaya-gebergte!

Geen ander Magnesium in deze zuiverheidsgraad bereikt zo’n optimale biologische beschikbaarheid voor ons organisme.

Gezondheidsclaims

De volgende gunstige effecten worden geclaimd door de “European Food Safety Authority (EFSA)”

Magnesium draagt bij tot:

  • vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • het elektrolytenevenwicht
  • normaal energieleverend metabolisme
  • normale werking van het zenuwstelsel
  • normale spierfunctie
  • normale eiwitsynthese
  • normale psychologische functie
  • de instandhouding van normale botten
  • de instandhouding van normale tanden
  • het celdelingsproces
Ingrediënten

Ingrediënten: 100% Zuivere Magnesiumchloride Vlokken (47% MgCl2). Afkomstig uit de voormalige Zechstein Zee in Nederland.

Dosering

Toepassing:

Voetenbad (ca. 37°C, >20 min): Los 150-250 g vlokken op in een geschikte kom.

Vol bad (ca. 37°, >20 min): Voeg 500-900 g vlokken toe aan het badwater.

Warme kompressen: Los 3 eetlepels Vlokken op in WARM water, doordrenk een katoenen doek en breng aan op het lichaam tot het is afgekoeld. Herhaal dit een aantal malen.

Opmerkingen: Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Bewaaradvies: Sluit het zakje na opening altijd goed af. Gesloten op een droge plaats bewaren.

Vrij van

Dit is een zuiver product, vrij van andere ingrediënten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.