Magnesium Olie Spray- Original Zechstein Inside - Travel 100 ml

magnesium-olie-spray-100-ml

Het Power-Relax-Mineraal als spray

Natuurlijke en originele Zechstein kwaliteit! Geen groei van micro-organismen mogelijk door hyperzoutgehalte! In feite bestaat Magnesium Olie niet uit olie; het wordt alleen zo genoemd vanwege zijn olieachtige consistentie.

 8,99

Essential Collection Nr. 42
e 100 ml
VT-042-P025-100
Categories: , ,

Beschrijving

Magnesium –  Het Power-Relax-Mineraal      

Dit kleine flesje van 100 ml is niet alleen praktisch voor “to-go” of op reis, het vindt ook overal in huis een plaatsje waar een “grote fles” niet gewenst is; op uw bureau, in de 2e badkamer of naast het bed in de kast.

Onze Magnesiumserie “Transdermal” omvat olie en gel in flessen van 100 ml, 200 ml en 500 ml. Verder bieden wij vlokken voor warme kompressen en genezend bad.

Het belang van Magnesium Olie voor ons menselijk lichaam blijkt op indrukwekkende wijze uit de vele wetenschappelijk gedocumenteerde bevindingen die reeds meer dan 3.500 medische indicaties in verband met een magnesiumtekort hebben gerapporteerd!

Magnesium Olie is ook een effectieve stress-verlichter en het meest krachtige ontspanningsmineraal dat er bestaat, naast het verbeteren van natuurlijke slaappatronen.

Moderne “gewoonten” of overmatig gebruik van bepaalde voedingsmiddelen dragen onvermijdelijk bij tot een enorme daling van ons magnesiumgehalte.

Daarnaast moeten ook de volgende factoren worden vermeld:

Langdurige stress
Koffie- en alcoholmisbruik
Te veel zoutconsumptie
Fosforzuur (coladrankjes!)
Chronische diarree
Diuretica & antibiotica pillen
Overmatig zweten

Het transdermal aanbrengen van Magnesium Olie via de huid is een uitstekende manier om de magnesiumspiegel binnen korte tijd weer aan te vullen.

Wereldwijde studies bewijzen al jaren de buitengewone effectiviteit van deze vorm van toepassing en een gemiddeld 9x sneller positief resultaat!

Omdat wij u altijd de allerbeste kwaliteit willen bieden, betrekken wij onze transdermal Magnesium producten uit de Zechstein Zee die sinds miljoenen jaren is opgedroogd.

De sedimenten van de Zee van Zechstein – Nederland – worden wereldwijd beschouwd als de zuiverste en kwalitatief beste bron van natuurlijk magnesiumchloride.

Het originele Zechstein Inside Magnesium dat wij aanbieden in Vlokken, Olie of Gel is duidelijk de winnaar van kwaliteit en effectiviteit ten opzichte van elk ander kunstmatig verkregen magnesiumchloride of magnesium uit de Dode Zee en het Himalaya gebergte.

Geen ander Magnesium in deze zuiverheidsgraad bereikt zo’n optimale biologische beschikbaarheid voor ons organisme.

Gezondheidsclaims

Volgende gezondheidsclaims heeft de “European Food Safety Authority (EFSA)”) tot dusver goedgekeurd:

Magnesium draagt bij tot:

 • de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • een elektrolytenbalans
 • normaal energieleverend metabolisme
 • de normale werking van het zenuwstelsel
 • een normale spierfunctie
 • een normale eiwitsynthese
 • een normale psychologische functie
 • de instandhouding van normale botten
 • de instandhouding van normale tanden
 • het celdelingsproces
Ingrediënten

Ingrediënten: Water, Magnesiumchloride 31% (MgCl2). Natuurlijk en zuiver uit de Zechstein Zee

Dosering

Toepassing:

 • Spray de magnesiumolie in de handpalmen of rechtstreeks op de huid en laat het drogen. Indien nodig na enige tijd weer afspoelen; bij voorkeur zo lang mogelijk op de huid laten zitten.
 • Spray magnesiumolie ‘s nachts op de voetzolen en laat het inwerken.
 • Perfect geschikt voor massagetherapie, ook in combinatie met (etherische) oliën.
 • Een lichte tinteling of warm gevoel kan optreden als natuurlijk proces van magnesiumopname en is volkomen onschadelijk. Overigens is de huid in de buikstreek en onder de voeten over het algemeen minder gevoelig.
 • TIP: In geval van krampen in de kuit of pijnlijke spieren, masseer Magnesium op de pijnlijke plekken.

 

Opmerkingen: Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Vermijd contact met de ogen of open wonden.

 

Bewaaradvies: Altijd gesloten bewaren. Onder 5°C kan natuurlijke kristallisatie op de bodem van de fles optreden.

Vrij van

Dierlijke producten (bijv. zuivel, gelatine, eieren), gluten, magnesiumstearaat, weekmakers en antiklontermiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstof, gist, lactose, soja, noten, sesamzaad.

Al onze producten zijn GMO-vrij!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.