Magnesium Olie Spray- Original Zechstein Inside - 200 ml

magnesium-olie-spray-100-ml

Het Power-Relax-Mineraal als spray

Natuurlijke en originele Zechstein kwaliteit! Geen groei van micro-organismen mogelijk door hyperzoutgehalte! In feite bestaat Magnesium Olie niet uit olie; het wordt alleen zo genoemd vanwege zijn olieachtige consistentie.

 12,99

Essential Collection Nr. 42
e 200 ml
VT-042-P020-200
Categories: , ,

Beschrijving

Magnesium – Het Power-Relax-Mineraal      

Het belang van magnesium voor het menselijk lichaam blijkt op indrukwekkende wijze uit de vele wetenschappelijke bevindingen, die al meer dan 3.500 medische indicaties in verband met een magnesiumtekort hebben gedocumenteerd!

Magnesium is ook een effectieve stressverlichter en het krachtigste ontspanningsmineraal dat er is. Ook voor het verbeteren van natuurlijke slaappatronen.

Moderne “gewoonten” of overmatig gebruik van bepaalde voedingsmiddelen dragen onvermijdelijk bij tot een enorme daling van ons magnesiumgehalte. Daarnaast moeten ook de volgende factoren worden genoemd:

Langdurige stress
Koffie- & alcoholmisbruik
Te veel zoutconsumptie
Fosforzuur (coladrankjes!)
Chronische diarree
Diuretica & antibiotica pillen
Overmatig zweten

Het transdermaal aanbrengen van magnesium via de huid is een uitstekende manier om het magnesiumgehalte binnen korte tijd weer aan te vullen. Wereldwijde studies bewijzen al jaren de buitengewone effectiviteit van deze vorm van toepassing en een gemiddeld 9x sneller positief resultaat!

Bij Vitaalia bieden wij u de allerbeste kwaliteit. Wij betrekken onze transdermale magnesiumproducten (vlokken, olie en gel) uit de opgedroogde Zechstein Zee, omdat de sedimenten daarvan de zuiverste en kwalitatief beste bron van natuurlijk magnesiumchloride ter wereld vormen.

Zechstein Inside komt duidelijk als beste uit de bus in vergelijking met kunstmatig verkregen magnesiumchloride of magnesium uit de Dode Zee en het Himalaya-gebergte! Geen ander magnesium in deze zuiverheidsgraad bereikt zo’n optimale biologische beschikbaarheid voor de mens

Gezondheidsclaims

Volgende gezondheidsclaims heeft de “European Food Safety Authority (EFSA)”) tot dusver goedgekeurd:

Magnesium draagt bij tot:

 • de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • een elektrolytenbalans
 • normaal energieleverend metabolisme
 • de normale werking van het zenuwstelsel
 • een normale spierfunctie
 • een normale eiwitsynthese
 • een normale psychologische functie
 • de instandhouding van normale botten
 • de instandhouding van normale tanden
 • het celdelingsproces
Ingrediënten

Ingrediënten: Water, Magnesiumchloride 31% (MgCl2). Natuurlijk en zuiver uit de Zechstein Zee

Dosering

Toepassing:

 • Spray de magnesiumolie in de handpalmen of rechtstreeks op de huid en laat het drogen. Indien nodig na enige tijd weer afspoelen; bij voorkeur zo lang mogelijk op de huid laten zitten.
 • Spray magnesiumolie ‘s nachts op de voetzolen en laat het inwerken.
 • Perfect geschikt voor massagetherapie, ook in combinatie met (etherische) oliën.
 • Een lichte tinteling of warm gevoel kan optreden als natuurlijk proces van magnesiumopname en is volkomen onschadelijk. Overigens is de huid in de buikstreek en onder de voeten over het algemeen minder gevoelig.
 • TIP: In geval van krampen in de kuit of pijnlijke spieren, masseer Magnesium op de pijnlijke plekken.

 

Opmerkingen: Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Vermijd contact met de ogen of open wonden.

 

Bewaaradvies: Altijd gesloten bewaren. Onder 5°C kan natuurlijke kristallisatie op de bodem van de fles optreden.

Vrij van

Dierlijke producten (bijv. zuivel, gelatine, eieren), gluten, magnesiumstearaat, weekmakers en antiklontermiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstof, gist, lactose, soja, noten, sesamzaad.

Al onze producten zijn GMO-vrij!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.