Magnesium Gel - Original Zechstein Inside - 200 ml

vitaalia-43-magnesium-gel-200ml

De Power-Relax-Mineral met pompdispenser

Originele Zechstein Magnesium met plantaardig zetmeel als geleermiddel.

 15,99

Essential Collection Nr. 43
e 200 ml
VT-043-P021-200
Categories: , ,

Beschrijving

Magnesium –   Het Power-Relax-Mineraal  

Magnesium is het sterkste ontspanningsmineraal van allemaal en is daarom zeer effectief tegen stress. Het bewijst grote diensten aan alle mensen die zich geestelijk gehavend of overspannen voelen.

Ook bij puur lichamelijke klachten, zoals na sport, bodybuilding of na langdurig zittend werk (PC & mobiele telefoon!), brengt een toepassing met magnesium over het algemeen snel positieve resultaten.

Ons absolute advies is om Zechstein Magnesium Gel direct op de pijnlijke plekken aan te brengen en in te masseren. De meeste mensen ervaren een aangenaam gevoel van warmte en soms ook een (lichte) tinteling op de huid.

Dit kan optreden als een natuurlijk proces van magnesiumopname en is volkomen onschadelijk. U zult er versteld van staan hoe snel de spanning afneemt en bij regelmatig gebruik de spiergroepen weer ontspannen.

Maar niet alleen de spieren hebben baat bij deze vorm van regelmatig gebruik. Het is ook een geweldige manier om in korte tijd uw hele magnesiumniveau weer aan te vullen. Gemiddeld zijn 9x snellere resultaten dan het slikken van tabletten of capsules gedocumenteerd!

Het transdermaal aanbrengen van Magnesium Gel via de huid is nog een relatief onbekende vorm van magnesiumvoorziening van het lichaam.

Studies uit de hele wereld, van de USA tot Groot-Brittannië tot Australië, bewijzen al bijna 20 jaar de buitengewone effectiviteit van deze transdermale vorm van toepassing.

Bij Vitaalia bieden wij u de allerbeste kwaliteit. Wij betrekken onze transdermale magnesiumproducten (vlokken, olie en gel) uit de opgedroogde Zee van Zechstein, omdat de sedimenten daarvan de zuiverste en kwalitatief beste bron van natuurlijk magnesiumchloride ter wereld vormen.

Zechstein Inside komt duidelijk als beste uit de bus in vergelijking met kunstmatig verkregen magnesiumchloride of magnesium uit de Dode Zee en het Himalaya-gebergte!

Geen ander Magnesium in deze zuiverheidsgraad bereikt zo’n optimale biologische beschikbaarheid voor ons organisme.

Gezondheidsclaims

Volgende gezondheidsclaims heeft de “European Food Safety Authority (EFSA)”) tot dusver goedgekeurd:

Magnesium draagt bij tot:

 • de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • een elektrolytenbalans
 • normaal energieleverend metabolisme
 • de normale werking van het zenuwstelsel
 • een normale spierfunctie
 • een normale eiwitsynthese
 • een normale psychologische functie
 • de instandhouding van normale botten
 • de instandhouding van normale tanden
 • het celdelingsproces
Ingrediënten

Ingrediënten: Water, Magnesiumchloride 30% (MgCl2), Hydroxypropyl Starch Phosphate (maïszetmeel)

Dosering

Gebruiksaanbevelingen:

 • Magnesium Gel op de huid aanbrengen en na enige tijd afspoelen indien nodig. Bij voorkeur zo lang mogelijk op de huid laten.
 • Sla een beetje magnesium gel op de voetzolen en laat het ‘s nachts inwerken.
 • Perfect geschikt voor massagetherapie, ook in combinatie met (etherische) oliën.
 • Een lichte tinteling of warme sensatie kan optreden als een natuurlijk proces van magnesiumabsorptie en is volkomen onschadelijk. Overigens, de huid in de buikstreek en onder de voeten is over het algemeen minder gevoelig.

Opmerkingen: Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als substituut voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven mogen het product alleen innemen na overleg met een arts. Gelieve dit product buiten het bereik van kleine kinderen te bewaren. Vermijd contact met de ogen of open wonden.

Bewaaradvies: Altijd gesloten op kamertemperatuur bewaren.

Vrij van

Dierlijke producten (bijv. zuivel, gelatine, eieren), gluten, magnesiumstearaat, weekmakers en antiklontermiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstof, gist, lactose, soja, noten, sesamzaad.

Al onze producten zijn GMO-vrij!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.