Verzenden & Retourneren

Naar welke landen verzenden wij?

Momenteel verzenden wij naar alle Europese landen. Desalniettemin kunt u altijd contact met ons opnemen als u onze producten wilt bestellen en ze buiten Europa wilt verzenden. Wij zullen ons best doen om uw wens te vervullen.

Verzending op dezelfde dag voor slechts €3,50

Wij werken samen met PostNL, DHL of UPS.
Afhankelijk van uw bezorgdadres bieden wij u de snelste en schoonste optie aan in onze checkout.

Maandag t/m vrijdag
Tot 15:00 uur verwerken en verzenden wij alle bestellingen op dezelfde dag. Na 15:00 uur wordt geplaatst, wordt het pakket binnen 24 uur klaargemaakt en vanuit ons verzendcentrum in Nederland overgedragen aan een bezorgdienst. 

Zaterdag
Tot 13:00 uur verwerken en verzenden wij alle bestellingen op dezelfde dag.

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Alle bestellingen in Nederland, België en Duitsland met een waarde tot €35,00 rekent Vitaalia een vast laag tarief van €3,50 ongeacht het aantal producten of grootte van uw bestelling. 

 

Gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland vanaf  €35,00

Zie ons verzendtarieven voor alle buitenlandse leveringen.

 

Verzendkosten en levertijden

België, Duitsland, Nederland
Standaard verzendkostenGratis verzendingLevertijd (dagen)
€3,50vanaf €35,00Nederland 1-2 dagen
België en Duitsland 2-3 dagen
Oostenrijk, Tsjechië
Standaard verzendkostenGratis verzendingLevertijd (dagen)
€5,00vanaf €60,00Oostenrijk 4-7 dagen
Tsjechië 2-3 dagen
Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Slowakije, Zweden
Standaard verzendkostenGratis verzendingLevertijd (dagen)
€6,00vanaf €70,00Alle 3-5 dagen
Bulgarije, Griekenland, Italië, Ierland, Roemenië
Standaard verzendkostenGratis verzendingLevertijd (dagen)
€7,50vanaf €80,00Italië 3-5 dagen
Overige landen 5-10 dagen
Estland, Finland, Letland, Litouwen
Standaard verzendkostenGratis verzendingLevertijd (dagen)
€10,00vanaf €110,00Alle 4-7 dagen

Belangrijke informatie

Alle levertarieven en -tijden worden voortdurend aangepast, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de actuele situatie.

Let op: wij verzenden alle pakketten op dezelfde dag indien besteld voor 13:00 uur.
De levertijden voor bestellingen gedaan in het weekend zijn iets langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Elke zending wordt geleverd met een track en trace code. De track en trace code wordt naar uw emailadres gestuurd zodat u de zending kunt volgen tot het moment van aflevering.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet thuis zijn, dan wordt het pakket, of bij de buren afgeleverd inclusief een kaartje in uw brievenbus met daarop het adres waar onze bezorgpartners het pakket hebben afgeleverd. Als dat niet mogelijk is omdat er geen buren thuis zijn of het pakket niet is ontvangen, dan wordt het pakket opnieuw ingepland voor bezorging (meestal de volgende dag) en opnieuw aangeboden op uw eigen adres.

Als het opnieuw niet mogelijk is, doet PostNL/DHL een kaartje in je brievenbus met een afhaaladres van PostNL/DHL zelf.

Retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor kunt u het modelformulier op de achterzijde van de pakbon gebruiken of online het herroepingsformulier printen. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Vitaminstore.

Retouradres:
VITAALIA
Postbus 2217
1000 CE Amsterdam
Nederland

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, vlokken, dranken, crèmes en oliën, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.

In geval van retour worden het aankoopbedrag en de heenverzendkosten vergoed, de retourzending is voor uw rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren u direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de klantenservice van VITAALIA, eveneens te worden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook maken we gebruik van Google Analytics. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld met derden.